16.1.2022

Kytarové lekce od Petra Kočiše

Od zadax.cz

Kytara je oblíbeným hudebním nástrojem napříč všemi generacemi. A není se čemu divit, jelikož na kytaru je možné se naučit naprosto v jakémkoli věku. Dalším plusem je fakt, že je poměrně lehká a dobře skladovatelná a nezabere v pokoji tolik místa, jako například klavír/piano. A nepotřebujete znát noty na to, abyste si časem zahráli svoji oblíbenou písničku.

Jak ale začít s učením? Spousta lidí nestojí o drahé lekce instruktorů z lidových nebo uměleckých škol a rozhodnou se jít cestou samouka. Ta však přináší i pár úskalí, jako třeba fakt, že si nemůžete být jistí tím, že akord, který hrajete je opravdu ten, který by tam měl být. Samozřejmě existuje i mnoho aplikací a video tutoriálů. Ty ale mohou být na začátečníka často velmi složité, jelikož se zde rozbírají již komplexnější věci, kterým nováček neporozumí. Ztratí tak lehce chuť a motivaci učit se a rozvíjet své kytarové dovednosti.

nováček na kytaře

Jedním řešením může být i takový kytarový kurz pod vedením někoho, kdo hudbu bere jako zábavu a vyzkoušel vše, včetně buskingu (hraní na ulicích větších měst za cílem přinést radost svou hudbou ostatním posluchačům. Petr Kočiš je přesně tento typ člověka, od kterého chcete hudbu poznat po té zábavné stránce.

Petr Kočiš je mladý hudebník, který za svou dobu působení vystřídal již 4 kapely a krom buskingu se věnuje i skládání hudby. Té se věnuje na plný úvazek a tohoto rozhodnutí nelituje. Celý život byla jeho inspirace čerpána z internetu ale nevěřil online lektorům, jelikož mu přišli, že se nedostatečně orientují ve své branži. Rozhodl se proto vytvořit sám online kurz pro začátečníky, který vede úplné nováčky tak, aby z nich časem byli naprostí profesionálové. Vše je naprosto srozumitelné a podrobně vysvětlené. Kurz se zaměřuje na problematiku hraní v kombinaci se zpěvem, na stydlivost začátečníků, na lenochy, kteří jen stěží najdou čas na trénink a dokonce i vysvětluje, jak hrát a udávat rytmus pravou rukou.

musician

První lekce na kytaru je zcela zdarma. V případě zájmu o další je třeba kurz uhradit. Celková cena kurzu činí 3590 Kč. Tuto částku lze rozložit na 3 měsíční splátky ve výši 1360 Kč. V rámci Valentýnu však probíhá 50% akce a kurz je tak zlevněn na polovinu. Pokud jste tedy do teď váhali nebo nevěděli, kdy s hraním na kytaru začít, teď je ta pravá chvíle a to společně s Peťanovými Kurzy.